j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

Med sa dodatkom čage

1,040.00 RSD

Gljiva čaga u Sibiru je poznata kao “gljiva besmrtnosti”, Japanci je zovu “šumski dijamant” dok je za Kineze “kraljica biljaka”.

Pomešali smo čagu u prahu sa medom i dobili jedan od najsavršenijih proizvoda koje priroda može da nam da.

 

Neto količina: 250 g
Zemlja porekla: Srbija

Kategorija:

Opis

Čaga sakupljena sa kore breze smatra se jednom od najmoćnijih gljiva u drevnoj narodnoj medicini. 

Čaga ima dugu tradiciju upotrebe u narodnoj medicini Istočne Evrope. Pretežno raste na brezama u Rusiji, Sibiru, severoistočnoj Evropi, severu SAD-a i Kanadi. Koristi se za lečenje karcinoma, gastritisa, čireva, psorijaze, hipertenzije i dijabetesa. 

Sadrži mnogo polifenola, antioksidanasa, što je čini odličnim imunološkim preparatom, a pokazalo se da smanjuje krvni pritisak i holesterol. 

Čaga može pomoći u poboljšanju holesterola, smanjenju šećera u krvi i jačanju imunog sistema. Takođe ima antioksidativnu moć najvišeg ranga od bilo koje superhrane.

Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.

Čaga je bogata vlaknima i osnovnim hranljivim sastojcima, uključujući vitamin D, gvožđe, magnezijum, kalijum, mangan i kalcijum. Čagin visok sadržaj melanina naveo je neke da veruju da može ojačati melanin koji se prirodno nalazi u koži, štiteći ga tako od oštećenja od sunca, raka kože, bora ili starenja.