j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

Čaga gel

640.00 RSD

Čaga gel sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: ekstrakt čage, timijana i hajdučke trave, mentol i kamfor u kristalu što ga čini učinkovitim u borbi protiv bola u predelu kičme i zglobova.

 

Neto količina: 100 ml
Zemlja porekla: Srbija

Kategorija:

Opis

Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih komponenata i njihovoj međusobnoj sinergiji, preparat se lako nanosi i brzo upija čime se podstiče brža regeneracija i revitalizacija kože.

Čaga je prirodni antioksidans i svojim dejstvom usporava degenerativne procese u zglobnim tkivima. Sadrži retku betulinsku kiselinu koja ima izražena protivupalna svojstva. Deluje regenerativno i smanjuje otok i bol. Poboljšava krvotok i metabolizam zglobova, stimuliše eliminaciju toksina i naslaga soli.

Poznato je da timijan i hajdučka trava deluju blagotvorno na koštano-mišićni zglobni sistem. Tečni ekstrakt timijana i hajdučke trave kojima je dodata mala količina mentola, utiču na opuštanje, smanjenje bola u koštano zglobnom delu koji je tretiran. 

Kamfor je još jedan sastojak čaga gela koji pomaže kod bolnih promena mišića i zglobova kao i reumatskih bolova.

Namena proizvoda: Preparat je namenjen za masažu vrata, ruku, ramena, leđa, nogu i stopala. Na mestu primene preparat izaziva prijatan osećaj hlađenja.

Način primene: Naneti malu količinu gela na željenu regiju. Lagano kružnim pokretima gel utrljati u kožu. Postupak se može ponoviti više puta u toku dana i po potrebi. Gel se lako razmazuje  i brzo upija. Ne preporučuje se primena preparata kod osoba preosetljivih na bilo koji sastojak u preparatu. Nakon primene preparata obavezno oprati ruke.

Način čuvanja: Preparat čuvati u originalnoj ambalaži. Dobro zatvorenu ambalažu čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu. Ne izlagati preparat visokim temperaturama i  direktnoj sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.