j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

g

O nama

Snaga Sibira je brend nastao iz dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji proizvoda na bazi meda. Iza njega stoji firma Bliss Honey koja je nastala u aprilu 2019, sa idejom o razvoju premijum proizvoda od meda i stvaranju brenda sa upečatljivim vizuelnim identitetom čiji je fokus na hedonizmu. Vremenom su razvijane i lekovite mešavine na bazi biljaka i pčelinjih proizvoda koje su grupisane pod Snagom Sibira.
Osim proizvoda na bazi meda, ponosni smo i na kozmetičke preparate formulisane kako bi ublažili probleme suve i ispucale kože i bolova u koštano - mišićnom sistemu. Naše proizvode formulisao je tim farmaceuta, specijalista kozmetologije i tehnologije. Proizvodni pogon u kome nastaju proizvodi je u skladu sa zahtevima ISO 22000, GMP, ISO 22716 i HACCP. Radujemo se komunikaciji sa Vama i rado prihvatamo Vaše sugestije, zahteve i pitanja.